Spring naar de inhoud
Keer terug
Regulatory

Advocaten met regelrecht advies.

Veel sectoren, zoals de financiële markt of de energiemarkt, zijn gebonden aan constant veranderende regels. Die spelregels correct implementeren en controleren, vormt één van de grootste uitdagingen.

Laurius heeft een track record aan regulatory cases waarbij onze advocaten optreden in het spanningsveld tussen wie actief is in de markt en de wijze waarop de spelregels nageleefd en gecontroleerd worden.

Van financiële dienstverlening, verzekeringen en effectisering, tot energierecht en de opstart van tradingactiviteiten. Proactief advies vormt daarbij het focuspunt, maar ook geschillen behandelt Laurius zeer snel en kwalitatief.

Onze advocaten

Senior Partner

Karen Vermaere

Karen Vermaere is vennoot en commerciële transacties en geschillenbeslechting vormen haar kernexpertise.
Lees meer
Counsel

Philippe Loix

Philippe Loix legt zich toe op het ondernemings-, vastgoed- en administratief recht, met een specialisatie in overheidsopdrachten.
Lees meer
Lawyer

Gerrit Hendrikx

Gerrit Hendrikx vervoegt sinds 2020 het commercial & dispute resolution departement. Advies, contractredactie, geschillenbeslechting, …
Lees meer
Lawyer

Zeno Vanregemorter

Zeno Vanregemorter heeft bijzondere ervaring in corporate litigation, zowel in financiële als contractuele geschillen.
Lees meer
Lawyer

Lucas Van Geel

Lucas Van Geel versterkt sinds 2020 de rangen van advocatenkantoor Laurius, met de focus op commercial law en dispute resolution.
Lees meer