Spring naar de inhoud
Keer terug

Karen Vermaere

Core expertise.

Karen Vermaere is vennoot bij Laurius en advocaat aan de Antwerpse balie sinds 2001. Karen begeleidt cliënten bij uitdagende projecten en adviseert ondernemingen in alle facetten van commerciële transacties. Zij combineert deze niet-contentieuze praktijk, vaak in gereguleerde sectoren, met geschillenbeslechting, waaronder bemiddeling en arbitrage.

Work vision.

Karen daagt zichzelf ruim 20 jaar uit de lat hoog te leggen. Kritisch en veeleisend voor het werk dat elkeen binnen Laurius verricht voor cliënten. Aandacht voor de beste professionele omkadering van het Laurius team. Efficiënt, responsief en kwalitatief t.a.v. cliënten: Karen begeleidt hen met oprechtheid, inleving en toewijding, steeds gefocust op de meest pragmatische oplossing. 

Track record.

Sinds haar start aan de Antwerpse balie legt Karen het traject af met haar cliënten om projecten, samenwerkingen en operationele uitdagingen juridisch scherp in kaart te brengen en te realiseren door middel van heldere adviezen en contracten. Zij bouwde tegelijkertijd aanzienlijke expertise op in o.m. commerciële, contractuele en financiële geschillen en is een gerespecteerde litigator.

+32 3 260 88 00 karen.vermaere@laurius.be bekijk profiel

Expertises