Spring naar de inhoud
Keer terug

Gerrit Hendrikx

Core expertise.

Gerrit Hendrikx, master in de rechten en sociologie, startte zijn carrière als advocaat in 2015. Sinds 2020 zet hij zijn schouders onder het commercial & dispute resolution departement van Laurius. Zijn kennisveld? Metersbreed, van ondernemings- en verbintenissenrecht, over gerechtelijk privaatrecht, tot insolventie-, beslag- en executierecht. Adviesverlening, contractredactie of de beslechting van commerciële en vennootschapsrechtelijke geschillen: Gerrit mikt steevast op een snelle, geslaagde dossieruitkomst.

Work vision.

Cliënten op een efficiënte manier oplossingen aanreiken die zo goed mogelijk aansluiten bij hun wensen en noden: Gerrit gives the extra effort. Laurius staat voor hem gelijk aan kwaliteit, betrokkenheid en pragmatiek. Het is op dat elan dat hij zijn dossiers behartigt: nauwkeurig en stipt, steeds transparant naar zijn cliënteel toe.

Track record.

Luisteren, adviseren, bijstaan, procederen: Gerrit werkte doorheen de jaren mee aan verschillende dossiers in de commerciële en vennootschapsrechtelijke sfeer. Cliënten met succes begeleiden in een procedure, zodat het gewenste resultaat behaald wordt, geeft hem de meeste voldoening.

“Keep your face always toward the sunshine and shadows will fall behind you.”

Walt Whitman
+32 3 260 88 00 gerrit.hendrikx@laurius.be bekijk profiel

Expertises