Spring naar de inhoud
Keer terug

Lucas Van Geel

Core expertise.

Sinds 2020 versterkt Lucas Van Geel de rangen van het Laurius-advocatenteam. Daarbinnen is hij voornamelijk actief binnen het commercial en dispute resolution departement. Met een master in de rechten en een LL.M. in European Competition and Intellectual Property Law, begeleidt en adviseert Lucas cliënten in een breed spectrum aan juridische topics. Van commerciële, financiële en vennootschapsrechtelijke cases, tot complexe insolventiedossiers. 

Work vision.

Het vertrouwen krijgen van cliënten om hen te mogen bijstaan in hun meest uitdagende tijden, ervaart Lucas als een privilege. Scherp analyseren, proactief adviseren, daadkrachtig procederen: Lucas doet het met drive en dynamiek, gericht op de meest efficiënte outcome voor zijn professioneel cliënteel. Zo wil hij bij Laurius, samen met zijn collega’s, elke dag impact creëren.    

Track record.

De voorbije jaren werkte Lucas mee aan uiteenlopende grootschalige cases, met de focus op geschillenbeslechting in de professionele sfeer. Van schadeclaims in het kader van commerciële contracten, tot adviesverlening bij disputen rond overheidsopdrachten. Ook in het beslagrecht bouwde Lucas uitgebreide expertise op.  

“That which is not just, is not law.”

William Lloyd Garrison
+32 3 260 88 00 lucas.vangeel@laurius.be bekijk profiel

Expertises