Spring naar de inhoud
Keer terug

Philippe Loix

Core expertise.

Philippe Loix legt zich toe op dossiers in het ondernemingsrecht, vastgoedrecht en administratief recht, met een bijzondere specialisatie in overheidsopdrachten en vastgoedprojecten. Dedicated en diligent, waarbij elke juridische steen wordt omgedraaid, altijd vanuit een praktisch oogpunt. Met een master in de rechten, fiscaliteit en vennootschapsrecht en een LL.M. European Master in Law and Economics, legt hij de kwaliteitslat binnen het dispute resolution team bijzonder hoog.

Work vision.

Hypercorrect én concreet: zo maakt Philippe het verschil voor zijn cliënten. Naast een sterk theoretisch onderbouwde case, zet hij als advocaat maximaal in op pragmatisme in adviezen en de aanpak van procedures. Het beoogde resultaat voor zijn cliënten, vormt daarbij het speerpunt. Wat is het gehoopte eindproduct? Hoe kunnen we dit zo efficiënt mogelijk bereiken? Het is die goalgetting mindset van Laurius die Philippe inspireert en zijn werk naar een hoger niveau tilt.  

Track record.

Philippe is advocaat sinds 2014 en drukte sindsdien zijn stempel op een reeks toonaangevende dossiers. Procedures voor het Grondwettelijk Hof, begeleiding in grote fraudedossiers en cyberaanvallen, ondersteuning bij onderhandelingen over schadeclaims in het kader van grootschalige bouwprojecten, … Philippe analyseert diepgaand en biedt een praktisch, pasklaar antwoord.

“Niets bestaat dat niet iets anders aanraakt.”

Jeroen Brouwers
+32 2 313 87 87 philippe.loix@laurius.be bekijk profiel

Expertises