Spring naar de inhoud

About us

Let’s talk law. Let’s talk Laurius.

Laurius is een kantoor met een mooie historiek en treffend track record. Gestart in 2006 door Dirk Wellens en Bert Luyten, vanuit een passie voor het recht, voor een professioneel cliënteel. Na twee jaar nam het kantoor intrek in de Antwerpse Werf- en Vlasnatie, in 2011 opende een tweede vestiging in Brussel. Groei waar we fier op zijn, maar in plaats van onze historiek te schetsen, kijken we liever vooruit.

Toekomstgericht en toegewijd, zo maken we dagelijks het verschil voor onze cliënten. Met onevenaarbare advocaten die – zaak per zaak – juridische technieken op hun eigen, verfrissende manier toepassen. Unparalleled. Unmatched.

Laurius

Antwerp & Brussels based, met een sterk internationaal netwerk.

De advocaten van Laurius worden internationaal erkend om hun knowhow, pragmatiek en een zeer betrokken, cliëntgerichte approach. Dankzij ons voortdurend streven naar kwaliteit groeiden we uit tot een referentie in de markt voor commerciële transacties, M&A, private equity, dispute resolution, arbeidsrecht, litigation en real estate. In Antwerpen en Brussel, maar ook ver daarbuiten.
Daar zijn onze rankings in Chambers en Legal 500 het beste bewijs van.

Ons DNA

Committed & client oriented

De samenwerkingen met onze cliënten zijn intensief, en zo hebben we het graag. Van proactief advies tot een permanente follow-up. Onze advocaten werken actief voor, achter en naast elke cliënt, met een zeer goede kennis van hun unieke business en branche. Zo creëren we een vertrouwelijk kader waarin vennootschappen in alle comfort kunnen groeien.


Efficiency. What else?

Laurius is een wendbaar kantoor met een efficiënte, oplossingsgerichte mindset. Analyseren, adviseren, bemiddelen of procederen: onze advocaten werken pragmatisch, schakelen snel en sturen elke case met souplesse. Dat merkt u aan onze flexibele dossieraanpak en heldere, to the point adviezen.


Network of knowhow

Netwerken zit verankerd in het Laurius-DNA. De voorbije jaren omringden we ons met specialisten en kantoren in binnen- en buitenland. Elk met hun eigen expertise, maar met hetzelfde Laurius-kwaliteitslevel. Voor elk dossier geldt: ofwel bieden onze advocaten een inhouse antwoord, ofwel boren we ons netwerk aan. Alles zodat uw zaak snel én slim opgelost wordt.