Spring naar de inhoud
Keer terug

Zeno Vanregemorter

Core expertise.

Zeno Vanregemorter heeft zeer goede ervaring in corporate litigation, zowel in financiële als contractuele geschillen. Van fusies en overnames, over onenigheden tussen aandeelhouders, tot bestuurdersaansprakelijkheden: Zeno adviseert en vertegenwoordigt cliënten in een breed scala aan complexe conflicten, zowel in België als in grensoverschrijdende context. Daarnaast bouwde hij de voorbije jaren bijzondere knowhow op rond private equity en de telecom- en energiesector.

Work vision.

Snel en onafhankelijk, met een minimum aan overhead of onnodige conflicten. Dat is hoe Zeno de ‘Laurius way of working’ definieert. Met een metersbreed kennisveld en ervaring in toonaangevende dossiers, is Zeno de juridische rechterhand van bedrijven die door een challenging periode gaan. Cliënten bijstaan? Dat doet hij met een talent voor crisismanagement en scherp juridisch inzicht, gericht op de meest efficiënte oplossing.

Track record.

Van internationale onderhandelingen tussen aandeelhouders, over complexe geschillen rond contractuele en burgerlijke aansprakelijkheid, tot het begeleiden van pre- en postacquisitieclaims. Zeno begeleidde doorheen zijn carrière tal van A-listed bedrijven, fondsen en holdings bij uiteenlopende juridische cases. 

Zeno Vanregemorter is a very capable younger member of the team who handled many of the day-to-day aspects of the matter.” – 2023 The Legal 500
+32 3 260 88 00 zeno.vanregemorter@laurius.be bekijk profiel

Expertises