Spring naar de inhoud
Keer terug

Matthias Verschaffel

Core expertise.

Matthias Verschaffel behaalde een master in de rechten en vennootschapsrecht en vervoegde Laurius in 2017. Zijn vakgebied? Dat strekt zich uit van ondernemings- en vennootschapsrecht, over privaatrecht, tot vermogensrecht en erfenisgeschillen. In nationale én internationale context. Ook geschillenbeslechting (minnelijk, via arbitrage of een gerechtelijke procedure) valt binnen zijn expertisegebied.   

Work vision.

Efficiënte oplossingen aanreiken die zo goed mogelijk aansluiten bij de wensen en noden van de cliënt. Zo drukt Matthias als advocaat zijn stempel op ieder dossier. Voor hem rijmt Laurius met excellentie en diepgaande juridische analyse: twee zaken die hij op zijn beurt nastreeft in zijn dossieropvolging. Matthias behandelt elke case doelgericht en pragmatisch, correct en creatief. De extra mile gaan, is voor hem een evidentie.

Track record.

Matthias leidde doorheen zijn carrière reeds tal van dossiers rond geschillenbeslechting in goede banen. Dat doet hij voor een uiteenlopend cliënteel, van internationale bedrijven, tot privépersonen. Daarnaast assisteert hij families betrokken bij de overdracht en de uitbouw van hun onderneming of (familiaal) vermogen.

“When we strive to become better than we are, everything around us becomes better too.”

Paulo Coelho

+32 3 260 88 00 matthias.verschaffel@laurius.be bekijk profiel

Expertises