Spring naar de inhoud
Keer terug

Martin Lens

Core expertise.

Martin Lens focust zich als advocaat binnen Laurius op corporate M&A en real estate. Zijn academische kennis? Die vergaarde hij tijdens zijn rechtenstudies aan de UCLouvain en manama notariaat aan de UGent. Zijn praktische skills scherpt hij sinds 2019 aan in de realiteit van de zakenadvocatuur. Ervaring en expertise die Martin dagelijks inzet om zijn cliënten te ondersteunen met concrete, out of the box oplossingen.

Work vision.

De persoonlijke vertrouwensrelatie van een klein kantoor, gecombineerd met de knowhow en ervaring van een groot kantoor. Laurius gets it and does it right. Martin staat als een blok achter de kantoorvisie en verwerkt deze steevast in zijn dossieropvolging. Bekwaam, reactief en creatief. De meertalige, pragmatische aanpak van Laurius ervaart Martin als een pluspunt, net zoals de uitgediepte kennis van de sectoren waarbinnen hij samen met zijn collega-advocaten deals onderhandelt én sluit.

Track record.

Fusies, verkoop van vastgoed aan beursgenoteerde vennootschappen, overnames van vennootschappen, bedrijfstakken en real estate, … Martin leidde de voorbije jaren uitdagende M&A-dossiers en vastgoedtransacties in succesvolle banen. Voor een klinkend cliënteel, met een kruisbestuivingen van kennis tussen het vastgoed- en vennootschapsdepartement.

“When you’re backed against the wall, break the goddamn thing down.”

+32 2 313 87 87 martin.lens@laurius.be bekijk profiel

Expertises