Spring naar de inhoud
Keer terug

Christina Trappeniers

Core expertise.

Met passie voor vennootschaps- en vastgoedrecht, begeleidt vennoot Christina Trappeniers ondernemingen en fondsen in diverse cases, zowel in binnen- als buitenland. Haar specialisatie? Fusies en overnames, private equity en vastgoedtransacties. Christina behaalde naast een master in de rechten ook een master in het ondernemingsrecht en een master in het vennootschapsrecht, gevolgd door een MBA aan de Solvay Business School. 

Work vision.

Ondernemend, ervaren en met een bijzonder brede knowhow. Voordat Christina vennoot werd bij Laurius, was ze medeoprichtster van Ambos. Vandaag staat ze bij Laurius mee aan het hoofd van het corporate en real estate departement, waarin ze cliënten met raad, daad en doorzetting bijstaat. 

Track record.

Christina heeft meer dan 20 jaar ervaring in het adviseren van Belgische en internationale ondernemingen, investerings- en vastgoedfondsen. Als advocaat leidde ze diverse M&A-dossiers rond woonzorgcentra in succesvolle banen, een juridische niche waarin ze doorheen haar loopbaan bijzondere expertise opbouwde.  

+32 2 313 87 87 christina.trappeniers@laurius.be bekijk profiel

Expertises