Spring naar de inhoud
Keer terug naar Nieuws

Select HR koopt Human Ventures, iStorm en Xpertize

Laurius adviseerde de aandeelhouders van Select HR bij de overname van de groep Human Ventures. Onder de namen iStorm en Xpertize rekruteert deze groep IT en  hogere profielen, handelt als headhunter en  plaatst projectmedewerkers zowel in IT als engineering in België, Luxemburg en Marokko.

De groep Select HR is actief in de Benelux en in de Verenigde Arabische Emiraten in de HR sector en biedt daarbij een brede waaier aan diensten waaronder interim voor blue en white collar, werving en selectie, project sourcing, consultancy, carrièrebegeleiding, outplacement, enz. Met deze nieuwe acquisitie verstevigt Select HR haar Belgische en  internationale aanwezigheid zowel op het vlak van executive profiles, als in de IT-sector.