Spring naar de inhoud
Keer terug naar Nieuws

Nieuwsbrief Vermogensplanning

2016 is een bewogen jaar geweest voor de praktijk van de vermogensplanning in Vlaanderen. Dit valt voornamelijk te verklaren door enkele opmerkelijke standpunten en beslissingen die de Vlaamse Belastingdienst (Vlabel) het afgelopen jaar gepubliceerd heeft. Ook enkele beslissingen die genomen zijn op het federale vlak hebben een impact op de vermogensplanning.

In deze nieuwsbrief bieden wij een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen inzake vermogensplanning, die ook relevant kunnen zijn voor de  planning en de structuren  die in het verleden  werden opgezet.

Hierbij vindt u de nieuwsbrief terug.

Indien u daarover vragen zou hebben of overleg zou willen plegen, aarzel niet om contact op te nemen via mail: dirk.wellens@laurius.be en philippe.hinnekens@laurius.be of via telefoon: +32 3 260 88 00 of +32 2 313 87 87.