Spring naar de inhoud
Keer terug naar Nieuws

Buysse & Partners gaat partnership aan met Dovesco voor verdere groei Vivaldis

Laurius heeft Buysse & Partners begeleid bij haar partnership met Dovesco. Dit is de derde maal dat Laurius het investeringsfonds heeft begeleid met betrekking tot de Vivaldis Groep, na de initiële instap in 2009 en de investering in Seal Jobs dit voorjaar.
In de nieuwe structuur zullen Buysse & Partners en verscheidene familiale aandeelhouders 45% van de aandelen krijgen. Een gelijk aantal aandelen zal toekomen aan de Dovesco, en de overblijvende 10% zal toekomen aan het management van de uitzendgroep.

De interimgroep Vivaldis, bestaande uit Vivaldis Interim, Vivaldis Construct en het nieuw digitaal interim-platform Seal Jobs, heeft in totaal 57 kantoren in België. De omzet werd onder het aandeelhouderschap van Buysse & Partners en haar familiale investeerders in een periode van 7 jaar verhoogd van 19 miljoen euro tot over de grens van 100 miljoen euro.
Buysse & Partners en Dovesco zijn overtuigd dat zij het ambitieus groeitraject van de interimgroep zullen verderzetten. Zij zullen zich hierbij focussen op een verdere uitbreiding van het aantal kantoren en de uitbouw van niches in de interimsector zoals onder meer het digitaal interim-platform Seal Jobs.
Dovesco, dat mede wordt geleid door Gregory en Anthony De Clerck, is een dochteronderneming van Domo Investment Group.

Klik hier voor het persbericht van Vivaldis Interim.
Klik hier voor het bericht van Dovesco.
Klik hier voor het artikel in De Tijd.