Spring naar de inhoud
Keer terug

Lancelot Clément de Cléty

Core expertise.

Fusies, overnames, vennootschaps- en handelsrecht: Lancelot Clément de Cléty adviseert en ondersteunt cliënten in een brede waaier aan dossiers. Dat doet hij als een daadkrachtige dealmaker, met een sterke academische achtergrond. Naast het behalen van een master in de rechten en het Europees recht, nam Lancelot deel aan de Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot in Wenen, de gerenommeerde pleitwedstrijd op het vlak van internationaal handelsrecht.     

Work vision.

Lancelot staat op een zeer mensgerichte aanpak, steeds met het oog op een passende, realistische uitkomst. Zijn doel? Cliënten helpen met oplossingen waar ze in eerste instantie nog niet aan hebben gedacht, maar die hun dossier in stroomversnelling brengen. Het intensief cliëntencontact, vierogenprincipe en constante aim for quality, zijn volgens Lancelot de successleutel van Laurius.    

Track record.

Lancelot vervoegde Laurius in 2017 en schreef sindsdien diverse transacties en cases op zijn conto. Van grootschalige M&A-dossiers, tot juridische adviesverlening in highlevel vennootschapsdossiers. Daarnaast werkte hij mee aan de publicatie van ‘Q&A guide to investing in Belgium’ (Thomson Reuters Practical law, april 2019).

“Nowadays people know the price of everything and the value of nothing.”

Oscar Wilde
+32 2 313 87 87 lancelot.clementdeclety@laurius.be bekijk profiel

Expertises