Spring naar de inhoud
Keer terug

Gertjan Van Hoeyweghen

Core expertise.

Met zijn master in de rechten en het notariaat, legt Gertjan Van Hoeyweghen zich toe op cases rond goederenrecht en vastgoedrecht in de ruime zin van het woord. Appartementsmede-eigendom en privaat bouwrecht vormen daarbij zijn bijzondere specialisaties. Gertjan maakt deel uit van het Laurius real estate team in Brussel, waarbij hij zich voornamelijk focust op vastgoedtransacties en multidisciplinaire vastgoeddossiers.

Work vision.

Een volledige en pragmatische begeleiding, steeds gericht op het doel en de belangen van de cliënt: Gertjan doesn’t settle for less. Meedenken, de meest optimale oplossing of structuur aanreiken, overgaan tot een efficiënte implementatie, … Met een passie voor goederen- en vastgoedrecht, begeleidt Gertjan cliënten van A tot Z. Kritisch, helder en onafhankelijk, zodat elke cliënt kan terugvallen op tastbaar en to the point advies.

Track record.

Gertjan werkte de voorbije jaren mee aan uiteenlopende dossiers rond vastgoed-, bouw- en goederenrecht. Statutaire structuren uitwerken voor residentiële nieuwbouwcomplexen, hoofdaannemingsovereenkomsten onderhandelen en opmaken, begeleiding bieden in gerechtelijke procedures inzake grondverzet en constructiegebreken, … Kostbare ervaring die zijn academische kennis kracht bijzetten.   

“Play by the rules, but be ferocious.”

Phil Knight
+32 2 313 87 87 info@laurius.be bekijk profiel

Expertises