Spring naar de inhoud
Keer terug

Damien Stas de Richelle

Core expertise.

Damien Stas de Richelle, vennoot bij Laurius, is advocaat sinds 1997. Als frontman van het labour law departement heeft hij een bijzonder brede expertise van het het arbeids- en socialezekerheidsrecht. Zijn uitgesproken voorliefde gaat uit naar het collectief arbeidsrecht, ter ondersteuning van werkgevers in het sociaal overleg met werknemersvertegenwoordigers en vakorganisaties. Daarnaast is Damien plaatsvervangend rechter bij de Franstalige arbeidsrechtbank te Brussel.

Work vision.

Damien tilt client centricity naar een hoger niveau. Als advocaat is hij zeer gehecht aan zijn cliënteel en plaatst hij hen in het middelpunt van zijn belangstelling. Zijn professionele goal? Een betrouwbare, bevoorrechte en duurzame zakenpartner zijn. Creatief, integer en empathisch. Wat de situatie ook is, Damien gaat steeds op zoek naar de meest geschikte oplossing, gebaseerd op gedeelde kennis en ervaring. 

Track record.

Met ruim 25 jaar ervaring is Damien als advocaat allesbehalve aan zijn proefstuk toe. Doorheen zijn carrière was hij stagemeester van meer dan tien jonge advocaten met wie hij zijn passie voor het recht kon delen. Bij Laurius begeleidt Damien talrijke ondernemingen en overheidsinstanties bij uitdagingen op het gebied van human capital. Steeds met de voldoening van inspirerende, verrijkende ontmoetingen.

“For you, with us.”

+32 2 313 87 87 damien.stasderichelle@laurius.be bekijk profiel

Expertises