Spring naar de inhoud
Keer terug

Bert Luyten

Core expertise.

Bert Luyten is co-founder van Laurius. Met meer dan een 25 jaar ervaring is hij de juridische ruggensteun van ondernemingen en investeerders bij complexe contractuele, vennootschapsrechtelijke en financieelrechtelijke betwistingen. Belgische case of internationaal topdossier: Bert goes beyond expectations en is specialist in geschillenbeslechting en procedurevoering voor rechtbanken en arbitrale colleges.

Work vision.

Samen met Dirk Wellens creëerde Bert Laurius als een referentiekantoor op het gebied van vennootschapsrecht, M&A, private equity, real estate en corporate en financial litigation. Zijn cliëntgerichte focus en constante seek for excellence leggen de kantoorstandaard zeer hoog. Bert vertaalt zijn jarenlange ervaring en knowhow in complete, concrete conclusies. Strategisch onderbouwd, instant toepasbaar in de praktijk.

Track record.

Sinds zijn start aan de Antwerpse balie in 1996 begeleidt Bert ondernemingen, aandeelhouders en bestuurders bij betwistingen in verschillende sectoren zoals de bank- en energiesector, IT, bouw en industrie. Ook in dossiers rond aandeelhoudersgeschillen, complexe financiële aansprakelijkheid en fraude, wordt Bert internationaal erkend om zijn zeer uitgebreide knowhow en doortastende dossieraanpak.

“What really counts for our clients is that they work together with someone they can count on.”

+32 3 260 88 00 bert.luyten@laurius.be bekijk profiel Chambers bekijk profiel

Expertises