Spring naar de inhoud
Keer terug

Ayse Özkan

Core expertise.

Ayse Özkan versterkt sinds 2017 de rangen van het Laurius corporate departement. In lijn van haar master-na-masteropleiding in het vennootschapsrecht, ondersteunt ze ondernemers en bedrijven in alle vraagstukken rond het vennootschaps- en handelsrecht. Overnames en herstructureringen zijn daarbij haar key focus. Persoonlijk, betrokken en bereikbaar: zo streeft Ayse samen met haar collega’s naar excellentie in elk dossier.  

Work vision.

Ayse mikt als advocaat op een constructieve en pragmatische oplossing, die tegelijkertijd de beste outcome is voor de cliënt. Prioritair? Een langetermijnsamenwerking opbouwen met haar cliënteel, gestoeld op kennis, ervaring en wederzijds vertrouwen. 

Track record.

Van grootschalige overnamedeals, tot verkoopdossiers aan gevestigde (inter)nationale bedrijven. Sinds haar inschrijving aan de balie te Antwerpen in 2017, is Ayse actief in tal van M&A- en vennootschapsdossiers. Cliënten begeleiden van start tot stop, met continue aandacht voor hun unieke noden, vormt de rode draad doorheen haar werk. 

+32 3 260 88 00 ayse.ozkan@laurius.be bekijk profiel

Expertises