Spring naar de inhoud
Keer terug naar Nieuws

Laurius heeft KeBeK Private Equity met succes bijgestaan in haar onderhandelingen met Schelstraete Delacourt Associates

Laurius heeft KeBeK Private Equity met succes bijgestaan in haar onderhandelingen met Schelstraete Delacourt Associates waarbij KeBeK Private Equity een belang heeft verworven in Schelstraete Delacourt Associates naast Frank Schelstraete, Vanessa Delacourt en Jonas Soensens. In het kader van de transactie traden bijkomend 5 leden van het management team toe tot het kapitaal.

Schelstraete Delacourt Associates is actief in executive searches voor senior management profielen, zij staan raden van bestuur bij en voeren assessments uit. Het bedrijf werd opgericht door Frank Schelstraete in 1990 en doorheen de jaren is het uitgegroeid tot een toonaangevende speler.

KeBeK is een onafhankelijk Belgisch investeringsfond dat investeert in gevestigde middelgrote ondernemingen die het nodige potentieel hebben om verder te groeien.

De link naar het persbericht vindt u hier, u kan ook het artikel lezen dat verscheen in  De Tijd.