Spring naar de inhoud
Keer terug naar Nieuws

Investeringsfonds Mentha Capital koopt marktonderzoeksbureau Insites Consulting

Laurius adviseerde Mentha Capital bij zijn investering in marktonderzoeksbureau InSites Consulting. Mentha Capital is een onafhankelijk investeringsfonds dat actief is in het segment van kleine en middelgrote bedrijven in Nederland en Vlaanderen.

InSites Consulting pionierde, als spin-off van Vlerick Business School, op het gebied van digitaal marktonderzoek in 1997.  Vandaag maakt het bedrijf deel uit van de top 100 van grootste en top 10 van meest innovatieve marktonderzoeksbureaus ter wereld.  Met zijn zeven kantoren op drie continenten helpt InSites Consulting grote merken overal ter wereld om betere en snellere beslissingen te nemen door slimme digitale technologie te combineren met moderne marketing know-how.

Klik hier voor het persbericht.