Spring naar de inhoud
Keer terug

Rainier Van Ghyseghem

Core expertise.

Rainier Van Ghyseghem heeft een zeer kwalitatieve kennis van het vennootschapsrecht, private equity en vastgoed. Knowhow die hij opdeed tijdens zijn rechtenstudies, master in het vennootschapsrecht én een postgraduaat corporate finance, en vandaag soepel vertaalt naar de juridische praktijk. Binnen Laurius legt hij zich als advocaat voornamelijk toe op dossiers rond corporate (real estate) transacties en vennootschapsgeschillen.

Work vision.

Rainier goes the extra mile. Meer dan puur juridisch adviseren, ondersteunt hij bedrijven ook bij commerciële en andere vennootschapsrechtelijke kwesties. Luisteren, strategisch ondersteunen, drie stappen vooruitdenken, … Rainier rolt een zeer compleet advies uit, pragmatisch en doelgericht. De rode draad doorheen zijn dossieropvolging? Integriteit en loyaliteit, zowel binnen het kantoor, als naar zijn cliënten.

Track record.

Als Laurius-advocaat adviseert Rainier aandeelhouders en managers in diverse vennootschapsrechtelijke cases. Nationaal én internationaal. Exit- en overnamedossiers, bedrijfsoverdrachten, vastgoedtransacties van logistieke panden en student housings, … Rainier doet het met zeer goede kennis van zaken.

“If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough.”

+32 3 260 88 00 rainier.vanghyseghem@laurius.be bekijk profiel

Expertises