Spring naar de inhoud
Keer terug

Michael Bollen

Core expertise.

Ervaren advocaat, Laurius-vennoot en transactioneel vastgoedexpert. Als het gaat om corporate real estate, loopt Michael Bollen in de spits. Met zijn uitgediepte knowhow en treffende praktijkervaring kent hij de professionele vastgoedmarkt door en door. Vastgoed(vennootschappen) structureren en overdragen, zakelijke rechten vestigen, haarscherp adviseren rond vastgoedfinancieringen en -geschillen, … Michael doet het met een onberispelijke kwaliteit voor een internationaal cliënteel. Van private en institutionele investeerders, tot vastgoedfondsen, -vennootschappen en -ontwikkelaars.

Work vision.

Als één van de kopstukken van Laurius, is het Michaels professionele missie om elke cliënt kwalitatief, snel en integer bij te staan. Zo zet hij maximaal in op de persoonlijke relaties met zijn cliënteel, waarbinnen hij bijzonder belang hecht aan transparante communicatie en een soepele dossieropvolging. Vlot bereikbaar, betrokken en betrouwbaar.

Track record.

Michael bouwde de voorbije jaren een indrukwekkend portfolio op. Transacties met betrekking tot studentenhuisvesting en logistiek vastgoed, de aan- en verkoop van portefeuilles van rusthuizen, acquisities van retailvastgoed en kantoorgebouwen, … Michael analyseert, adviseert en begeleidt met excellente kennis van zaken. Daarnaast publiceert hij geregeld toonaangevende artikels rond vastgoedrecht, due dilligence en precontractuele aansprakelijkheid.  

“The privilege of becoming a trusted advisor requires excellence and modesty, integrity and reliability, honesty and openness.”

+32 2 313 87 87 michael.bollen@laurius.be bekijk profiel

Expertises