Spring naar de inhoud
Keer terug

Dirk Wellens

Core expertise.

Dirk Wellens is Managing Partner en founder van Laurius. Met ruim 25 jaar ervaring in de advocatuur bouwde hij bijzondere knowhow op in alle facetten van het vennootschapsrecht. (Inter)nationale overnames en herstructureringen vormen daarbij het focuspunt. Ook in het kader van estate planning en complexe nalatenschappen begeleidt Dirk cliënten met een scherpe blik en pragmatisch advies.

Work vision.

Dirk Wellens does things differently. Liever dan louter uitvoeren, schuift hij als sparringpartner mee aan de vergadertafel en begeleidt hij cliënten met een 360° view. Deals voorbereiden, closen én opvolgen: Dirk is sterk in strategie en mikt op een intelligente, intensieve samenwerking. Zowel met zijn cliënten als binnen het corporate team. Cross-overs met advocaten uit andere expertisegebieden – inhouse, extern en internationaal – maken zijn juridische adviezen zeer compleet en concreet.

Track record.

Overnames, fusies, joint ventures, asset deals: Dirk leidde als Laurius-kopstuk tal van commerciële transacties in succesvolle banen.

“Change is the law of life. And those who look only to the past or present are certain to miss the future.”

John F. Kennedy
+32 3 260 88 00 dirk.wellens@laurius.be bekijk profiel Chambers bekijk profiel The Legal 500 bekijk profiel

Expertises