Spring naar de inhoud
Keer terug

Delphine Joos

Core expertise.

Een master in de rechten, een LL.M. in Corporate, Financial & Comparative Law aan de University of Leeds en een postgraduaat aan het Europacollege te Brugge: Delphine Joos heeft een brede academische basis en verrijkt hiermee sinds 2021 het Laurius corporate departement. Met een bijzondere specialisatie in het vennootschapsrecht, legt ze zich vooral toe op M&A-dossiers.

Work vision.

Delphine hecht in haar cliëntenrelaties veel belang aan een betrokken en bereikbare dossieropvolging. Haar communicatiestijl? Duidelijk en responsief, zodat cliënten op hun wenken geserviced worden. Delphine streeft in haar juridische bijstand en advies de hoogste kwaliteit na. De extra mile gaan, is voor haar een vanzelfsprekendheid.

Track record.

Delphine is sinds 2021 actief aan de balie van Brussel, na twee jaar ervaring op te doen in het corporate team van een Benelux-kantoor te Luxemburg. Sindsdien assisteert ze bij Laurius verschillende types van cliënten in grootschalige dossiers, zoals acquisities, MBO’s en private equity ventures.

“Mindset is what separates the best from the rest.”

+32 2 313 87 87 delphine.joos@laurius.be bekijk profiel

Expertises