Spring naar de inhoud
Keer terug

David Ryckaert

Core expertise.

David Ryckaert is vennoot bij Laurius en wordt internationaal erkend om zijn uitgekiende kennis van M&A, venture capital en vennootschapsrechtelijke geschillen. Als één van de kopstukken van het corporate team, adviseert hij familiale aandeelhouders, industriële kopers en private equity fondsen bij transacties in binnen- en buitenland. David is bovendien docent aan Campus Kulak waar hij zijn passie en knowhow deelt in de opleiding ‘Overnemen/Overlaten van een vennootschap’.

Work vision.

Kwalitatief, efficiënt en rechtdoorzee: David draagt het Laurius-DNA hoog in het vaandel. Voor zijn cliënteel gaat hij steevast tot het uiterste, steeds gefocust op een pragmatische, succesvolle dossieruitkomst. Zo schuift hij in elke case creatieve oplossingen naar voren, die perfect voldoen aan de wensen en noden van de cliënt. 

Track record.

David is advocaat aan de Brusselse balie sedert 2000. Sindsdien verdiept hij zich in diverse dossiers voor een klinkend professioneel cliënteel. Fusies en overnames, corporate litigation, leveraged buy-outs, … Ook in het kader van venture capital begeleidt David oprichters en investeerders van succesvolle start-up tot exit. 

+32 2 313 87 87 david.ryckaert@laurius.be bekijk profiel

Expertises