Spring naar de inhoud
Keer terug

Arnaud Vanitterbeek

Core expertise.

Arnaud Vanitterbeek is partner bij Laurius en specialist in private M&A, due diligence, bedrijfsherstructureringen, commerciële contracten en aandeelhoudersconflicten. Met een zeer goede kennis van het vennootschapsrechtadviseert hij ondernemers en ondernemingen van opstart, tot exit. Als advocaat deed Arnaud bovendien specifieke ervaring op in de verzekeringssector en aanverwante transacties.

Work vision.

Arnaud behandelt zijn dossiers met zeer veel toewijding naar zijn cliënteel.
Persoonlijk en precies: strakke deadlines respecteert hij zonder uitzondering.
Arnaud wordt als advocaat erkend om zijn constante focus en dito service, steeds gericht op het vinden van pragmatische en innovatieve oplossingen.

Track record.

Met meer dan 10 jaar ervaring aan de Brusselse balie, werkte Arnaud mee aan uitdagende cases voor een breed professioneel cliënteel. Naast het adviseren van ondernemers en bedrijven, is hij het juridische klankbord van Belgische en internationale private equity fondsen, waaronder venture capital. Alle aspecten van structurering, investering en desinvestering van participaties komen daarbij aan bod.  

“Hâtez-vous lentement, et sans perdre courage, – Vingt fois sur le métier remettez votre ouvrage, – Polissez-le sans cesse, et le repolissez, – Ajoutez quelquefois, et souvent effacez.”

Nicolas Boileau
+32 2 313 87 87 arnaud.vanitterbeek@laurius.be bekijk profiel

Expertises