Spring naar de inhoud
Keer terug

Michiel Pieraerts

Core expertise.

Met een passie voor corporate en financial law, was een carrière in de zakenadvocatuur voor Michiel Pieraerts een logische zet. Na het behalen van zijn masterdiploma in de rechten vervoegde hij in 2021 het Laurius-advocatenteam, waar hij zich dagelijks verdiept in uiteenlopende M&A-dossiers. Daarnaast begeleidt hij cliënten nauwgezet bij de oprichting van vennootschappen en hun corporate housekeeping.

Work vision.

Uitvoeren wat de cliënt vraagt, is één zaak. Maar daar blijft het niet bij, door out-of-the-box te denken en proactief te handelen, maakt Michiel als advocaat het verschil. Realistisch advies en transparante communicatie zijn daarbij key. Liever dan zich te laten afremmen door een obstakel, mikt Michiel op een slimme oplossing die de vraag van de cliënt ruimschoots beantwoordt. Punctueel en integer, van bij de start van elk dossier tot de permanente follow-up.

Track record.

Michiel grijpt elke dag de kans om zijn juridische skills aan te scherpen in talrijke fusie- en overnamedossiers. Zo wil hij zijn expertise en ervaring de komende jaren binnen Laurius verder verfijnen en uitdiepen.  

“Aut viam inveniam, aut faciam.”

+32 2 313 87 87 michiel.pieraerts@laurius.be bekijk profiel

Expertises