Spring naar de inhoud
Keer terug

Stephanie Joris

Core expertise.

Na de kick-off van haar carrière bij de Big Four, startte Stephanie Joris in 2016 aan de Antwerpse Balie. Als senior associate bij Laurius zet ze haar schouders onder complexe vennootschapsrechtelijke en commerciële geschillen. Conflicten tussen aandeelhouders, bestuurdersaansprakelijkheden, geschillen die rijzen in het kader van fusies en overnames, … Stephanie staat ondernemingen gedreven en gedegen bij, 100 % afgestemd op hun unieke bedrijfsstructuur en -DNA.

Work vision.

Persoonlijk, pragmatisch en verrassend no-nonsense. Zo begeleidt en ondersteunt Stephanie haar cliënten in any case. Met haar zeer diepgaande juridische expertise en menselijke aanpak, zet ze alles op alles voor een succesvolle dossieruitkomst. Laurius staat voor Stephanie gelijk aan perfectionisme op elk vlak: zowel qua kennis en communicatie, als een efficiënte dossieraanpak. Een kantoorvisie waar ze zich perfect in herkent.

Track record.

Stephanie adviseert en vertegenwoordigt ondernemingen, aandeelhouders en bestuurders uit verschillende sectoren. De industrie en bouw voeren daarbij de boventoon. Tevens bouwde ze specifieke ervaring op in postacquisitiegeschillen, aandeelhoudersgeschillen en beslagdossiers.

+32 3 260 88 00 stephanie.joris@laurius.be bekijk profiel

Expertises