Spring naar de inhoud
Keer terug naar People

Sophie Nys

Core expertise.

Sophie Nys heeft een passie voor het arbeids- en socialezekerheidsrecht en scherpte haar skills aan tijdens een manama sociaal recht. Sindsdien begeleidt ze haar cliënten in hun day-to-day human resources management. Van arbeidsovereenkomsten en betwistingen, tot dadingen en individueel ontslag. Ook in dossiers rond collectieve arbeidsovereenkomsten, herstructureringen en grensoverschrijdende overdrachten adviseert Sophie met toegespitste knowhow. 

Work vision.

“Of we vinden een weg, of we maken er één.” Wat de case ook is: Sophie makes it work. Haar pragmatische en creatieve dossieraanpak werpt zijn vruchten af en zorgt ervoor dat zelfs de meest complexe arbeids- of sociaalrechtelijke vraag beantwoord wordt met een passende oplossing. Dat doet Sophie met veel begrip voor de situatie, vragen en zorgen van haar cliënten. Proactief én empathisch.   

Track record.

Als vaste waarde binnen het Laurius labour law departement, heeft Sophie een rits aan uitdagende dossiers op de tellers. Zo biedt ze arbeids- en sociaalrechtelijke ondersteuning bij tal van grootschalige overnames. Ook in gerechtelijke procedures wordt ze erkend om haar toegewijde, uiterst complete dossieraanpak.

“Mensen zullen vergeten wat je zei en wat je deed, maar nooit welk gevoel je hen gaf.”

+32 2 313 87 87 sophie.nys@laurius.be bekijk profiel

Expertises