Spring naar de inhoud
Keer terug

Quinten Hermans

Core expertise.

Quinten Hermans is sinds 2020 een vaste schakel binnen de commercial en litigation departementen van Laurius. Zijn focus? Die gaat uit naar commerciële geschillen en vennootschapsconflicten zoals aandeelhoudersbetwistingen, postacquisitiegeschillen en bestuurdersaansprakelijkheid. Ook in de transactiepraktijk bouwde Quinten de voorbije jaren sterke knowhow en ervaring op die hij inzet bij vraagstukken rond corporate M&A en vastgoed.

Work vision.

Onderbouwd advies met een solide rechtsbasis én concrete handvaten voor de implementatie in de praktijk. That’s how Quinten rolls. Als advocaat streeft hij naar een professionele en pragmatische dossieropvolging, steeds gericht op het bereiken van een bemiddelde oplossing. Korte communicatielijnen, zowel binnen het kantoor als ten aanzien van zijn cliënten, staan daarbij centraal.

Track record.

Quinten werkt bij Laurius mee aan dossiers met cross-overs tussen het corporate, commercial en dispute resolution departement. In het kader van due diligence was hij meermaals betrokken bij transacties die de kwaliteitskranten hebben gehaald. Daarnaast zet Quinten zich binnen het kantoor gedreven in voor het knowledge management.

“Success is not final. Failure is not fatal: it is the courage to continue that counts.”

W. Churchill
+32 3 260 88 00 quinten.hermans@laurius.be bekijk profiel

Expertises