Spring naar de inhoud
Keer terug

Karen De Clercq

Core expertise.

Private equity, real estate transacties en sale & lease back van zorgvastgoed: Karen De Clercq bouwde de voorbije jaren bijzondere expertise op in diverse corporate dossiers. In binnen- én buitenland, zo scherpte ze haar financiële kennis aan in het banking & finance team van het Londense Gateley. Daarnaast manoeuvreert ze vlot en ervaren door alle aspecten van het vennootschapsrecht, van oprichting en kapitaalsverhogingen, tot interne structureringen.

Work vision.

To the point, pragmatisch en concreet. Zo spreekt Karen in elk dossier de taal van de cliënt. Stiptheid staat daarbij met stip op één, zowel in het respecteren van deadlines, als qua nauwkeurigheid in haar dossiers. Als advocaatverplaatst Karen zich zoveel mogelijk in de positie van haar cliënteel om na te gaan of hun belangen behartigd zijn en de risico’s voldoende afgedekt. 

Track record.

In het corporate law department van Laurius drukte Karen de voorbije jaren haar stempel op verschillende grootschalige deals en transacties. De verkoop van woonzorgcentra, buy & build overnames, financieringsdossiers en herinvesteringstransacties, … Karen biedt daarbij doortastend advies aan zowel kmo’s als private equity spelers. 

“Motivation comes from working on things we care about. It also comes from working with people we care about.”

Sheryl Sandberg
+32 2 313 87 87 karen.declercq@laurius.be bekijk profiel

Expertises