Spring naar de inhoud
Keer terug

Eline Verelst

Core expertise.

Eline Verelst is sinds 2017 een gevestigde waarde binnen het dispute resolution team van Laurius.
Haar key focus? Geschillenbeslechting in het vennootschapsrecht in de ruime zin van het woord. Aandeelhouderconflicten, bestuurdersaansprakelijkheid, (commerciële) geschillen tussen ondernemingen, … Doorheen haar carrière deed ze ook ervaring op in andere juridische materies, zoals beslagprocedures, schadedossiers en gerechtelijke reorganisaties.

Work vision.

Een strakke dossieropvolging, glasheldere communicatie en een waterdichte vertrouwensband met haar cliënten: Eline behandelt elke zaak efficiënt en empathisch. Luisteren, inleven, analyseren, adviseren, onderhandelen, … Als advocaat verplaatst ze zich moeiteloos in het standpunt van haar cliënt om van daaruit een case tot op het bot te doorgronden. De crossovers tussen de verschillende departementen en het teamwerk binnen Laurius, vindt Eline een belangrijke meerwaarde.

Track record.

Als het gaat om dispute resolution, geeft Eline zich 300 %. Die passie vertaalt zich in een track record van uiteenlopende cases waarin Eline – hoe uitdagend ook – een akkoord tracht te vinden, zelfs wanneer partijen met geslepen messen tegenover elkaar staan. Procedures met een kleine slaagkans laten resulteren in een positieve uitspraak, geeft haar het meeste energie.

+32 3 260 88 00 eline.verelst@laurius.be bekijk profiel

Expertises