Spring naar de inhoud
Keer terug naar People

Bob Roels

Core expertise.

Bob Roels kent de transactiepraktijk door en door. Als Laurius-partner specialiseert hij zich in M&A, herstructureringen en contracting in binnen- en buitenland. Daarnaast adviseert Bob ondernemers, senior management en bedrijven doorheen de hele lifecycle van het ondernemen. Van opstart en financiering, over corporate housekeeping , tot acquisities en liquidaties. Ook private equity en venture capital fondsen kunnen rekenen op zijn toegewijde vertegenwoordiging en assistentie. 

Work vision.

De combinatie van authenticiteit en goede (mensen)kennis: dat is hoe Bob meerwaarde creëert in zijn dossiers. Zijn workflow? Rustig, beredeneerd en met respect voor ieders visie. Liever dan te verdwalen in een juridisch-technisch werkstuk, biedt Bob bruikbare conclusies op maat van de cliënt. Als klankbord en vertrouwenspersoon, met aandacht voor de zwaartepunten en langetermijnvisie van zijn cliënteel.  

Track record.

Sinds zijn start aan de balie te Antwerpen in 2013 werkte Bob intensief mee aan diverse nationale en grensoverschrijdende cases. Complexe fusiedossiers, vennootschapsrechtelijke (her)structureringen, verkoop en acquisitie door private equity, jarenlange ondersteuning aan gerenommeerde corporates, … Bob doet het in uitdagende dossiers voor een toonaangevend cliënteel. 
Hij is ook graag geziene gastdocent op de University of Westminster (Londen, UK), waar hij aanstormend talent inspireert in het kader van de LL.M. International Commercial Law.

“We will either find a way, or make one.”

Hannibal
+32 3 260 88 00 bob.roels@laurius.be bekijk profiel

Expertises