Spring naar de inhoud
Keer terug

Junior Associate – corporate

Laurius is een groeiend en dynamisch advocatenkantoor, met kantoren in Antwerpen en Brussel en een internationale focus. Cliënten kunnen bij Laurius terecht voor een brede waaier aan juridische diensten, bestaande uit o.m. ondernemingsrecht, vennootschapsrecht, transacties, geschillenbeslechting, vastgoedrecht en arbeidsrecht.

Juridische kwaliteit en persoonlijk engagement staan voorop en worden dagelijks door een team van ruim 42 medewerkers waargemaakt. Junior Associates kunnen rekenen op een collegiale teamspirit en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en permanente vorming.

Wat mag je verwachten?

Als Junior Associate binnen ons Corporate team in Antwerpen, maak je deel uit van een energieke, professionele omgeving. Je krijgt de kans om te werken aan uitdagende juridische dossiers en op korte termijn sterk te groeien als juridisch talent.

Jouw takenpakket zal er als volgt uitzien:

 • redactie van overeenkomsten en juridische adviezen;
 • rechtstreeks samenwerken met ervaren advocaten die streven naar juridische excellentie;
 • adviseren van cliënten over uiteenlopende juridische kwesties binnen het vennootschapsrecht;
 • actieve betrokkenheid bij M&A-transacties en vennootschapsrechtelijke herstructureringen, waaronder due diligence onderzoeken en opstellen transactie-documentatie;
 • samenwerken met verschillende afdelingen binnen het kantoor om tot geïntegreerde oplossingen te komen.

Een potentiële match?

Je hebt een Master in de Rechten behaald en hebt bij voorkeur al enige relevante ervaring opgedaan, stage-ervaring is een pluspunt.

 • je bent gepassioneerd door het ondernemingsrecht;
 • sterk academisch parcours;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk en goede kennis van het Frans;
 • je bent communicatief, proactief en kunt goed in teamverband werken;
 • ambitieus en bereid om voortdurend bij te leren in een uitdagende en stimulerende omgeving.

Wat bieden wij?

 • De kans om te groeien op persoonlijk en professioneel vlak.
 • Competitieve verloning in combinatie met een goede work-life balance.

Interesse?
Stuur jouw CV, motivatiebrief en puntenlijst door naar careers@laurius.be en wij geven jou zo snel als mogelijk feedback.


De persoonsgegevens die u ons meedeelt (mondeling of schriftelijk), die volgen uit tests en die wij zelf verzamelen, zoals publiek beschikbare gegevens op het internet of bij het verifiëren van referenties, worden door ons geautomatiseerd verwerkt.

Deze gegevensverwerking is noodzakelijk voor de behandeling van uw kandidatuur.

De gegevens worden bewaard tot 12 maanden na uw kandidatuur. In geval van aanwerving kunnen de gegevens door ons worden bewaard voor de duur van de arbeidsovereenkomst, overeenkomstig de principes van ons privacybeleid.

U hebt het recht om uw persoonlijke informatie te laten rechtzetten of verwijderen, om onze verwerking van die informatie te beperken of om de ongeoorloofde overdracht van uw persoonlijke informatie aan een derde te stoppen en, in sommige omstandigheden, het recht om uw persoonlijke informatie te laten overdragen aan een andere organisatie.

U vindt meer informatie over onze privacy beleid op onze website (Privacy policy).